Om oss

 HVEM ER VI?


 Sørlandet BDSM er en forening for personer med fetisjer og interesse for BDSM og kink.

Foreningen har et meget høyt aktivitetsnivå med med ukentlige eventer, kafetreff, temakvelder, fester og andre sosiale arrangementer. Festene våre holdes da i vårt eget lokale, SMuget, i Kristiansand og medlemmene kommer stort sett fra Agderfylkene. 


Vi arrangerer også årlige hytteturer og er aktive under Pride. I tillegg samarbeider vi med en rekke andre foreninger i Norge og i utlandet.

HVA SØRLANDET BDSM KAN TILBY DEG SOM MEDLEM


Som medlem får du tilgang til å være med på eventer i regi av Sørlandet BDSM og samarbeidende foreninger. Du får muligheten til å være med på lærerike workshops og temakvelder, bli kjent med utrolig spennende personer og du får også muligheten til å leie SMuget til privat bruk.

KORT HISTORIKK


Oppstart.

Sørlandet BDSM ble opprettet i 2013 og består omtrent 100 aktive medlemmer. Vi har et eget lokale, SMuget, som ligger et kort stykke utenfor Kristiansand sentrum.


Lokalet vårt, SMuget..

I november 2018 flyttet foreningen ut av sitt gamle lokale, BD-huset, og inn i det som nå er kjent som SMuget, som stod klart til bruk i februar 2019.


VÅR VISJON


Vårt mål er å skape trygghet, og vi ønsker å være en inkluderende forening som skaper møteplasser der man kan utveksle erfaringer, hente inn kunnskap (internt og eksternt) samt få ny inspirasjon. Ikke minst bli kjent med nye likesinnede mennesker, der stor takhøyde, humor og varme står sentraltNYTTIG INFO


Her finner du noen nyttige linker.

 

Copyright @ Sørlandet BDSM