Arrangementer

Arrangementer

Sørlandet BDSM har i gjennomsnitt 4 arrangementer hver måned, med unntak av sommermånedene.

Månedlig fest

Ukentlig onsdagsklubb

Temakveld/Workshop

2 Kaffetreff

Temakveld / Workshop

 

Våre temakvelder og workshops er veldig populære. Her kan man lære nye ting, få inspirasjon av andre, leke selv (gjerne innenfor tema) eller bare sosialisere med andre deltakere.

 

Vi er så heldige å ha mange erfarne medlemmer i foreningen vår, som er med på å holde temakvelder og workshops. I tillegg hennter vi av og til kunskap utenfra, enten fra samarbeidsforeninger eller fra profesjonelle yrkesutøvere.

 


Onsdagsklubben

 

Hver onsdag arrangerer foreningen Onsdagsklubben på SMuget.

Her møtes medlemmer til en koselig kveld med trivelig prat, spill, lek eller hva man eventuelt måtte ønske.

Månedsfester

 

Disse festene skjer hovedsaklig på vårt eget lokale som ligger rett utenfor Kristiansand sentrum, bare 5 minutter med bil.

 

Festene våre har ofte et tema som er med på å gi festene ekstra piff.

I tillegg er alltid lokalet rigget opp til lek på både privatrom og i stue, og i kafèen vår kan man få kjøp varm og kald drikke, samt varm mat og snacks.

 

Festene våre er åpne for medlemmer av Sørlandet BDSM og våre venneforeninger.

Kafètreff

 

Vi har to kafètreff i måneden. Disse treffene er rene sosiale treff hvor vi møtes på en kafè, pub eller restaurant og koser oss med god mat og drikke. De er alltid på lukkede rom, og stedet vi besøker vet som regel ikke hvem vi er, bare at vi er en vennegjeng som møtes.

 

Vi fordeler kafètreffene på Arendal og Kristiansand, ettersom vi har medlemmer over hele Sørlandet. Dette betyr at annethvert treff er i Arendal og annenhvert i Kristiansand, og datoene blir også møysommelig planlagt så alle skal få muligheten til å få med seg et par av disse i løpet av terminen

 

Copyright @ Sørlandet BDSM